7754 Bóly - Ady Endre utca 24. | Telefon: +36 69 368 338 | Mobil: +36 20 539 8318 | E-mail: info@boly-go.hu

Termékek

Aquastop / Kenhető szigetelés

Egykomponensű, cementbázisú, beltéri kenhető szigetelés. Alkalmazható fürdőszobák, zuhanyzók, pincék és egyéb nagyobb vízterheléssel rendelkező helységek aljzatainak, falainak üzemi víz, és talapára elleni szigetelésére. A szigetelőanyagot 2-3 rétegben alkalmazzuk.

Kérje kollégáink segítségét az ön számára megfelelő termék, termékrendszer kiválasztásában!

Ajánlatkérés


A Lasselsberger-Knauf Építőanyagipari Kft. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt.

A kereskedelmi csapat az ország teljes területén értékesítési és szakmai segítséget ad közvetlen és közvetett partnereinek.

A Lasselsberger-Knauf elsők között vezette be a magyar építőiparban az ISO minőségbiztosítási rendszert. Sokéves tapasztalat, minőségi gyártás és fejlesztés eredményeként megrendelőink számára megbízható, kitűnő minőségű termékeket és rendszereket értékesítünk.