7754 Bóly - Ady Endre utca 24. | Telefon: +36 69 368 338 | Mobil: +36 20 539 8318 | E-mail: info@boly-go.hu

Termékek

Folyékony fólia

Vékonyrétegű rugalmas beltéri vízszigetelés gipszkarton és vakolt falak vízzáró bevonásához. Padló és falfűtéshez is alkalmas. Tiszta polimer akrilát diszperzió (folyékony fólia).  Fürdő, zuhanyzó, konyhai stb. helyiség falának és padlójának, közvetlen burkolat alatti vízszigetelésére.

Kérje kollégáink segítségét az ön számára megfelelő termék, termékrendszer kiválasztásában!

 

 

Ajánlatkérés


A Lasselsberger-Knauf Építőanyagipari Kft. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt.

A kereskedelmi csapat az ország teljes területén értékesítési és szakmai segítséget ad közvetlen és közvetett partnereinek.

A Lasselsberger-Knauf elsők között vezette be a magyar építőiparban az ISO minőségbiztosítási rendszert. Sokéves tapasztalat, minőségi gyártás és fejlesztés eredményeként megrendelőink számára megbízható, kitűnő minőségű termékeket és rendszereket értékesítünk.