Kedvezményezett neve: Bóly-Gó Centrum Kft.

Projekt megnevezése: A Bóly-Gó Centrum Kft. fejlesztéseinek támogatása Bóly-ban.

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.9-20-2021-02898

Vissza nem térítendő támogatás összege: 9 684 528,- Ft

A finanszírozás típusa: Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2022.06.30.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.05.31.

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Bóly-Gó Centrum Kft. versenyképességének javítására több mint 9,5 millió forintos európai uniós támogatást nyert. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzat az elszámolható költségek 100%-át finanszírozta.

A projekt megvalósítási helyszíne az Bóly-Gó Centrum Kft. telephelye, a7754 Bóly, Ady Endre u. 24. 61. helyrajzi szám alatti ingatlanunk. A projekt keretében eszközbeszerzés és bértámogatás valósul meg. A fejlesztés során 1 db CATERPILLAR DP25N3 típusú targonca kerül beszerzésre. Ezen felül 2 fő munkatársunk bértámogatása valósul meg 8 hónapon keresztül.

 

A fejlesztés elsődleges célja a cég piaci pozíciójának megerősítése, fejlesztése és a gazdaságos működés és erőforrások-felhasználásának megerősítése, az általunk nyújtott szolgáltatások magas színvonalának megtartása. A projektnek köszönhetően a hátrányos helyzetű Bóly településen lévő Bóly-Gó Centrum Kft-nél az egyenlőtlenségek csökkennek, amely a hátrányos helyzetű térség felzárkóztatását célozza meg.